Generatie ooit genoeg?

Generatie ooit genoeg?

Zoeken naar grenzen binnen een generatie vol mogelijkheden

Uitvoering
Paperback, steunkleur, 128 pagina's
ISBN
9789462962064
Gepubliceerd
2022
€ 20,00

Hoe richt jij je leven in? Wil je een bomvolle agenda of juist meer momenten van rust? Wat is jouw droombaan? Vind je het ook moeilijk kiezen uit die eindeloze hoeveelheid mogelijkheden? Heb jij het gevoel dat je soms wordt geleefd?

Herkenbaar? Voor ons wel. We worden bestempeld als een generatie die, met de juiste instelling en een klein beetje geluk, dromen waar kan maken. De wereld ligt aan onze voeten. We hebben zelf regie over ons leven en het geluk dat we ervaren. Toch? De keerzijde hiervan is niet verrassend: de torenhoge verwachtingen eisen hun tol en burn-outs liggen op de loer.

Hoe gaan wij om met zulke vragen? En wanneer is onze grens bereikt? Wij weten het ook niet. Maar we waren wel heel benieuwd hoe onze generatiegenoten dit ervaren. Daarom vroegen wij hen dat. Om er daarna een boek over te schrijven. Niet om te vertellen hoe het moet. Wel om te inspireren en om een verhelderende kijk te geven in het hoofd van onze generatie. Is het ooit genoeg voor een generatie die alles te kiezen heeft?

Wis filter
  • Auteurscollectief Generatie ooit genoeg?

    Auteurscollectief Generatie ooit genoeg?

    Wij zijn een groep van zeventien schrijvers. We leerden elkaar kennen bij het management traineeship van een grote corporate organisatie. In dit ambitieuze programma staan persoonlijke ontwikkeling en leiderschap centraal. In een van die sessies bespraken...
    - -

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Generatie ooit genoeg? hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...