Animaties en video met Adobe Photoshop

Animaties en video met Adobe Photoshop

Uitvoering
Paperback, kleur, 256 pagina's
Auteur
ISBN
9789463562805
Verwacht op
30 augustus 2022
€ 39,99 € 29,99 (actieprijs t/m 28-8-2022)

Waarom investeren in nieuwe (dure) software als je met Adobe Photoshop professionele animaties kunt maken en video kunt bewerken? Veel vormgevers en websitebouwers werken al met Photoshop. Ze kennen de werkomgeving en door van deze basiskennis gebruik te maken is het voor hen veel eenvoudiger om over te gaan op het maken van animaties in Photoshop. Zo hoeven ze geen complexe nieuwe software aan te schaffen en te leren gebruiken middels dure trainingssessies.

Dit boek behandelt op een praktische manier alle technieken die Adobe Photoshop biedt op het gebied van professionele animaties maken en het bewerken van videobestanden. Deze animaties zijn zeer bruikbaar voor toepassing in sociale media, websites, bedrijfspresentaties, digitale magazines/kranten en apps.

Er is geen ander boek in het Nederlands dat gaat over het maken van animaties en video in Photoshop. Het is zeer uitgebreid met veel oefeningen, zodat de lezer het geleerde direct in de praktijk kan brengen.

 • Publiceer animaties en video online zonder in nieuwe software te hoeven investeren
 • Heldere uitleg, didactisch goed en direct toepasbaar
 • Enige Nederlandstalige boek over dit onderwerp
 • Ideaal voor vormgevers en webbouwers, maar ook voor tekst- en fotoredacteuren, conceptdenkers en marketeers.
Wis filter
 • Jan Ris

  Jan Ris

  Auteur Jan Ris is Photoshopper van het eerste uur en altijd op zoek naar het naadje van de kous. Hij gebruikt z n kennis voor het dagelijkse studiowerk maar vooral ook voor de trainingen die hij geeft in z n eigen bedrijf First Center in Almere. En hij...
  Ris R

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs over animatie vind je wellicht interessant:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen over animatie op ComputerCreatief.nl .

Relevante blogs zoeken...

Voor deze titel zijn helaas geen relevante blogs gevonden